Logističke usluge - Veleprodaja

Brzina, tačnost i pouzdanost!

Svakodnevno isporučujemo oko 600.000 pakovanja lekova i drugih medicinskih sredstava gde god su potrebni.

Poštujući smernice dobre distributivne prakse obezbedili smo savremene skladišne kapacitete koji se prostiru na 12.000 m² u tri distributivna centra (Beograd – Makiš, Novi Sad i Leskovac). Obezbeđena je maksimalna sigurnost i pouzdanost u postupcima manipulacije robom, kao i odgovarajući ambijentalni uslovi od 15 do 25 ˚C, odnosno, u hladnom lancu, na temperaturama od 2 do 8 ˚C. Sva naša skladišta poseduju HVAC sistem (automatizovan daljinski sistem grejanja, hlađenja i klimatizacije) i imaju mogućnost elektronskog praćenja temperature i vlage.

Naša široka distrubutivna mreža, uz vozni park sa više od 100 dostavnih vozila opremljenih najsavremenijom tehnologijom za kontrolu i praćenje temperature, osigurava našim kupcima visok kvalitet usluga i brzu dostavu. Dostava je organizovana putem 130 transportnih ruta kojima je obuhvaćeno više od 3.000 mesta isporuke (apoteke, bolnice, instituti i drugi učesnici u sistemu zdravstvene zaštite) na teritoriji cele Srbije. Distribucija robe se realizuje u skladu sa najvišim standardima dobre distributivne prakse.

Ponosni smo na napredna tehnološka rešenja i opremu koju koristimo, ali za visok kvalitet usluge i uspešnu logistiku zaslužni su stručno osposobljeni i visoko motivisani zaposleni. Velika se pažnja posvećuje njihovoj edukaciji, pa zaposleni prolaze edukacioni program koji obuhvata poznavanje internih procedura i pravilnika usklađenih sa GDP i GMP normama.

Oops, an error occurred! Code: 2024072109481289f611fd