Career

Karijera u PHOENIX kompanijama u Srbiji

Naša korporativna kultura i poslovni model oslanjaju se na činjenicu da podržavamo promene i vidimo ih kao istinsku priliku. Naša otvorenost za nova rešenja i ideje i naša neprestana radoznalost pokretačke su snage našeg proaktivnog pristupa razvoju novih ideja i sposobnosti da delujemo.

Potrebe naših kupaca su nam podjednako važne. Razumemo koje usluge su im potrebne i kako možemo da ih kontinuirano unapređujemo. To znači da možemo da razvijemo nijansirani pristup tržištima koji nam omogućava stalni napredak i uspeh.

Radimo brzo i pouzdano – u skladu sa potrebama naših klijenata. To je ono što nas izdvaja.

Nastojimo da budemo inovativni i da, učeći jedni od drugih, odgovorimo na rastuće zahteve tržišta.

Ako postanete deo našeg tima, imaćete priliku da radite u prijatnom i produktivnom radnom okruženju, sa velikim mogućnostima za napredovanje i usavršavanje.

Očekujemo od vas da budete motivisani, uporni, istrajni i da poštujete korporativne standarde u multinacionalnom okruženju.

Ako želite da napravite svoje „prve korake“ u PHOENIX kompanijama i da budete angažovani u nekoj od kompanija koje posluju u Srbiji pod PHOENIX brendom, kontaktirajte nas na: hr@benu.rs ili hr@phoenixpharma.rs

 

Open job positions on Fledge