Naši brendovi

PHOENIX Pharma

Kao pouzdan partner pacijenata, apoteka i zdravstvenih ustanova u Srbiji, verujemo da je odgovorno ponašanje od vitalnog značaja za održivi uspeh kompanije.

Kompanija PHOENIX Pharma d.o.o. je članica PHOENIX grupe od 2009. godine. Posluje na tržištu Republike Srbije kao veleprodaja lekova i drugih farmaceutskih proizvoda. Sarađuje sa svim ključnim proizvođačima farmaceutskih proizvoda u zemlji i inostranstvu, a preko svojih distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu i Leskovcu snabdeva bolničke ustanove, apotekarske ustanove, zdravstvene centre i institute i druge. PHOENIX Pharma pruža veliki broj usluga iz oblasti logističke podrške kliničkim ispitivanjima i usluga u carinskom skladištu.

Više od decenije, Kompanija je aktivan učesnik u zdravstvenom sistemu Srbije i jedan od ključnih činilaca u kontinuiranom snabdevanju farmaceutskim proizvodima. Prepoznata je kao lider u svom poslovanju zbog stalnih ulaganja u unapređenje procesa snabdevanja kako bi proizvodi u najkraćem roku bili dostupni tamo gde je to najpotrebnije.

Kroz partnerski program BETTY, PHOENIX Pharma pruža dodatnu marketinšku podršku apotekama pod brendom BETTY.

Distributivnih centara:

4 (3+1)
Broj zaposlenih: 500+
Broj BETTY apoteka: 300+
Broj godišnjih isporuka: 800.000+
Godišnji broj isporuka u hladnom lancu: 400.000+
Ukupni skladišni kapacitet: 12.000 m2
Vaš kontakt možete naći ovde